Sommeraktiviteter i Gudbrandsdalen

Sommeren i Gudbrandsdalen er full med spennende aktiviteter. Alt fra riverrafting til attraksjonsparker

Hafjell Sykkelpark (Bike Park)
https://www.hafjell.no/besok-hafjell-bike-park
Downhillsykling i Hafjell er en morsom aktivitet utenom det vanlige, og passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. Det er 17 sykkelstiger, til sammen 29 km, der man kan finne sykkelstiger som passer til alle.

Hunderfossen familiepark
https://hunderfossen.no/
Familieparken i Hunderfossen er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter – aktiviteter for hele familien.

Lilleputthammer familiepark
https://www.lilleputthammer.no/
Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 8 år. Her føler barna seg hjemme!

Hafjell Golf
https://hafjellgolf.no/
Ved foten av Gudbrandsdalen finner du en eventyrlig golfbane, Hafjell Golf. Banen ligger rett nord for Hafjell Alpinsenter i Øyer kommune og er en 9 hulls skogs/parkbane med høy kvalitet.

Gudbrandsdal Gokart
https://www.hafjellresort.no/gokart
Gudbrandsdal Gokart er et gokartanlegg hvor folk skal trives. Banen som ligger i et terreng med høydeforskjeller er 600-700 meter lang med flere banevalg.

Go rafting Sjoa
https://raftingsjoa.no/
Her finner du flere forskjellige aktiviteter, blant dem er river rafting og elvebrett. Her kan du både dra med familien der fokuset er på de yngste eller med venner.

Klimapark 2469
https://klimapark2469.no/
Ved foten av Galdhøpiggen ligger en 375 kvadratmeter handhogd istunnel fylt med is-skulpturer og arkeologiske skatter. Hver dag fra midten av juni til langt ut i september, kan du bli med inn i isen. På vegen fram til tunnelen lærer du om jakthistorier, klimaendringer, tinende permafrost, smeltende snøfonner og dyr og plantene som overlever i de barske fjellene. Turene starter ved Juvasshytta, omlag 45 minutt i bil frå Lom sentrum.

Jotunheimen nasjonalpark
https://jotunheimen.com/
Med over 250 av nesten 2000 meter høye fjell, inkludert Galdhøpiggen på 2469 meter, gir Jotunheimen en natur på sitt beste. Gå, Sykle, klatre eller ski. Følg elvene og hør på fossene. telte vilt og fritt, bo i parkens trehytter eller bo på hotellet Herangtunet eller bo nært Besseggen på Gjendesheim.

Flere aktiviteter finner du her